Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (2.61 secunde)
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla". In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
In plin sezon de licitatii pentru reconstructia Noului Rast si a caselor din localitatile doljene afectate de revarsarea Dunarii, subprefectul de Dolj, Nicolaie Giurgiteanu, este depasit de situatie.
Romania va rata obiectivul privind adoptarea euro in 2014, intrucat procedurile necesita o perioada mai mare de timp, potrivit lui Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist la ING Bank. ... Nicolaie Alexandru-Chidesciuc considera ca "2015 plus" reprezinta un obiectiv realist.
Nicolaie Chidesciuc crede ca PIB-ul Romaniei va scadea anul viitor cu inca doua procente, scrie Ziarul Financiar.
Florin Colceag - cunoscut si drept Antrenorul de genii', alaturi de Nicolaie Constantinescu - arhitectul informational pentru comunitatea stiintifica Kosson.ro. ... Discutand despre munca necesara constructiei unei astfel de platforme, Nicolaie Constantinescu explica:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C. CATALIN, de 27 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 7.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Cea de-a VII-a editie a Salonului auto Târgu Jiu si-a deschis ieri portile si le va închide peste patru zile.
Cei care doresc sa-si inmatriculeze o masina nu pot plati pe loc taxa auto.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt calificat si furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
Andreas arestat in alta cauza, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, cu cei trei in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt celificat. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
google-analytics.com